Om oss

Gbgmotionsbugg är ett företag som startade september 2008 av Thomas Alfredsson.
Vi inriktar oss på motionsbugg för alla dansskolor, föreningar, rullstolsbundna och privata dansare. Alla är välkomna oavsett om du är nybörjare eller dansat tidigare. Vi anordnar endagskurser och helgkurser av olika slag. Gbgmotionsbugg anordnar dessutom dansevent, stora som små, endagars och helgevent.

Vårt motto är: "Håll buggen levande och utvecklande"

Granngården
Vår lokal på Hisingen har en dansyta på 240 kvm. Lokalen är handikappanpassat med hiss och toalett. Vår varierande musik med temainslag skapar en mångfald där vi alla kan mötas i dansens virvlar. Dessutom Liveband några gånger om året.

WCS Socialdans på Granngården
West Coast Swing (WCS) är en funkig, sensuell, improvisationsrik och coooooool dans. Den har sina rötter i Lindy Hop men utvecklas ständigt. WCS kan dansas till all slags musik, t ex Blues, Funk, RnB, Countryrock, Hiphop & House.

WCS är stort i många länder, såsom USA, England och Frankrike. Nu har dansen även kommit hit till Sverige! Allt fler blir nyfikna och kurser har börjat anordnas. Dansen håller på att växa sig stor och vi har nu fått en WCS-kultur här också!

Så om du dansar WCS eller vill börja dansa, gå med i WCS Socialdans på Granngården, på Facebook och tipsa gärna vänner att prova på WCS!

Här hittar du vår WCS-sida på Facebook: www.facebook.com/WCSSocialdansGranngarden

Utvecklad av Lars Landkvist | Copyright © 2016 AR Motionsbugg & Dansskor AB